Tapkite blynų kepimo meistru..
Išsirinkite Jums patinkantį receptą ir nudžiuginkite savo šeimą ir darugus. Receptai suskirstyti pagal blynų rūšis.


Lietiniai blynai
Itin skystos tešlos blynai, išliejami per visą keptuvę. Vėliau susukami ar sulankstomi į vidų dedant įvairius įdarus.

Bulviniai blynai
Gaminami iš tarkuotų ir kuo šviežesnių bulvių. Valgomi su obuolių uogiene, grietine, spirgučių ar varškės padažu.

Žemaičių blynai
Virtų bulvių blynai su maltos mėsos įdaru. Gali būti ir su varškės įdaru. Vegetarams puikiai tiks grybų įdaras.

Sklindžiai
Gaminami iš žymiai tirštesnės, mielėmis kildinamos tešlos. Yra nedidesni už delną, apvalesni ir putlesni už paprastus blynus.

Amerikietiški blynai
Dažniausiai patiekiami sudėlioti dailiu bokšteliu. Kildinami kepimo milteliais. Gardinami sirupais, o pagal amerikietiškas tradicijas - šonine.

Grikių blynai
Kilę iš Dzūkijos. Gaminami į blynų tešlą pridedant mirkytų arba virtų grikių. Taip pat įprastusmiltus pakeičiant grikių miltais.